Skrýt reklamu

Výdělek na burze, trading, forex

Hledáte rychlou půjčku před výplatou? Vyzkoušejte Uspory.cz.

Peníze ne a ne přijít k vám na učet? Jednoduché řešení půjčka do výplaty od 500 Kč u vás za 5 minut.

Půjčky online přehledně na CoolPůjčky.cz

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: odpojení od elektřiny a to bez upomínky
PříspěvekNapsal: ned 25. zář 2011 20:07:40 

odpojení od elektřiny a to bez upomínky

Ahoj,
zajímaly by mě názory a především zkušenosti – před pár měsíci přišlo mamce vyúčtování elektřiny – bylo třeba E.ONu zaplatit skoro deset tisíc. Protože mamka je na neschopence (má rakovinu), domluvila si tři splátky. První zaplatila. Na druhou už neměla peníze a nezaplatila ani zálohu. Bohužel mi vůbec nic neřekla, protože už se stydí si ode mě půjčovat:(
Takže jí dnes odpojili elektřinu. Když se divila, že nedostala žádnou upomínku, nejdřív jí bylo řečeno, že ji dostat musela a pak paní jen řekla, že se jim vrátila nedoručená.
Samozřejmě to hned zaplatíme, ale zajímá mě, jestli se dá postup E.ONu někde (a kde) napadnout.
Kdyby mamce upomínka došla, zaplatila by a byl by klid. Takhle musí zaplatit 2 tisíce za znovuzapojení elektroměru!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: odpojení od elektřiny a to bez upomínky
PříspěvekNapsal: ned 25. zář 2011 20:08:02 
Tak to nevim. My jsme jednou zapomněli zaplatit zálohu a hned nám přišla upomínka a pokud to prej nezaplatim, odpojej nás (fakt jsem ale zapomněla, ten měsíc bohužel i splátku auta a postup stejnej a u auta rovnou penále). A bylo to doporučeně. ale my jsme u čezu.

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: odpojení od elektřiny a to bez upomínky
PříspěvekNapsal: úte 18. říj 2011 13:03:10 
Ahoj Hani, tak bohužel já mám fakt jen špatnou zkušenost – my jsme ale u ČEZu. Stalo se, že jsem si domluvila, že mi nebudou posílat složenky, dala jsem si trvalý příkaz z účtu. Každý měsíc jsem jim poctivě posílala domluvených 650kč. Jednou dopoledne – náhodou jsem byla doma, ne v práci mi zhaslo světlo v kuchyni, doma byly pojistky ok, tak jsem vyběhla ven, podívat se na pojistky venkovní a tam se hrabal chlapík, tak se ho ptám, co tam dělá a on že jsme neplatiči!!! a že dostal pokyn nás odpojit…krve by se ve mně nedořezal. Tak jsem začla telefonovat a zjistila jsem, že nám ČEZ zvýšil zálohy o 50Kč a poslal NEdoporučeně oznámení o zvýšení. My jsme novostavba RD, takže se dost často stává, že nám nedorazí pošta…proto jsem nechtěla, aby mi posílali složenky, že…Přestože má ČEZ na mne telefon domů, do práce, mobilní telefon, přestože pravidelně každý měsíc posílám peníze, bez jakéhokoliv upomínání přijeli a odpojili…Taková je zkušenost s ČEZem
Naposledy oživil Anonymous v úte 18. říj 2011 13:03:10

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC