Skrýt reklamu

Výdělek na burze, trading, forex

Hledáte rychlou půjčku před výplatou? Vyzkoušejte Uspory.cz.

Peníze ne a ne přijít k vám na učet? Jednoduché řešení půjčka do výplaty od 500 Kč u vás za 5 minut.

Půjčky online přehledně na CoolPůjčky.cz

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: investování financí
PříspěvekNapsal: čtv 17. říj 2019 2:01:01 

investování financí

investování financí

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: investování financí
PříspěvekNapsal: stř 25. zář 2024 10:47:30 
Já investuji už nějakou dobu na Bondsteru a jsem s ním spokojený. Ta platforma je přehledná, což oceníte, když nechcete ztrácet čas se složitostmi. Je tu možnost diversifikace. Můžu rozložit svoje peníze do víc projektů a tím snížit riziko. A navíc je tu možnost automatizovaných investic, což mi dost ulehčuje život, nastavím si to a můžu si v klidu užívat.

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 30. říj 2024 13:48:28 
Ahoj můžu se zeptat jaké máš zkušenosti s diversifikací na Bondsteru? Přemýšlím o této platformě, protože se mi líbí, že mohu rozložit své investice do více projektů a snížit tím riziko. A i to, že můžu začít s menšími částkami.

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát 22. lis 2024 0:18:39 
Mám tady s diversifikací dobré zkušenosti. Jednou z největších výhod platformy je, že ti umožňuje investovat do různých projektů a tím si rozložit riziko, což je pro mě fakt důležité.
Můžeš začít s menšími částkami, což je ideální, pokud teprve začínáš nebo chceš vyzkoušet, jak to celé funguje. Máš tady možnost si vybírat projekty podle svých preferencí a rizikového profilu, což je další plus.

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 27. lis 2024 10:52:37 
Souhlasím s vámi Pavle. Taky na Bondsteru hodně oceňuju možnost začít s menšími částkami a postupně zkoušet různé strategie. Rozložení rizika je tu opravdu snadné, díky široké nabídce projektů si člověk může vybrat podle svého stylu. A ta volnost ve výběru je za mě jedna z největších výhod, každý si najde to, co mu sedí.

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 18. pro 2024 9:55:37 
Já jsem byl na začátku lehce skeptický, ale kámoš mě přesvědčil. Po půl roce už mám jasno s 10% výnosem ročně si nemůžu stěžovat. Šlape to.

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 23. pro 2024 10:12:02 
Chápu, že na začátku může být člověk trochu opatrný, ale když to začne šlapat, je to dobrej pocit. 10% ročně je slušný výnos, to už je pěkná částka, kterou neuděláš ani na spořícím účtu. Bondster má celkem solidní nabídku a je fajn, že to takhle funguje. Vždycky je to trochu o odvaze zkusit něco nového, ale když to vyjde, tak to stojí za to. Jaké investice tam máš, pokud se můžu zeptat?

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: čtv 02. led 2025 9:02:29 
Právě, na začátku jsem taky trochu váhal, protože investice nejsou úplně bez rizika, ale jak to začalo šlapat, tak jsem si říkal, že to dává smysl.
Tenhle výnos by na spořáku člověk nikdy neviděl. Já mám teď rozdělený peníze do několika půjček s vyšším úrokem, ale i s trochou většími riziky. Zatím to šlape a nic se nekomplikovalo, takže spokojenost.

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 15. led 2025 10:26:45 
Já mám taky část peněz v půjčkách s nižším rizikem, ale přemýšlím, že bych zkusil i nějaké s vyšším úrokem, jak to máš ty. Pár lidí mi už říkalo, že pokud to člověk pečlivě sleduje a vybírá, tak to může být dobrá cesta. Jde mi hlavně o to, že je všechno jasně zobrazené, můžu si to snadno kontrolovat a mám přehled, co se s mými penězi děje. Jak dlouho už na Bondsteru investuješ?

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pon 24. bře 2025 19:46:28 
Na Bondsteru investuju něco přes rok, takže už jsem prošel pár cyklů splátek a vyzkoušel různé typy půjček. Ty s vyšším úrokem jsou určitě lákavé, ale vždycky si pečlivě projdu detaily a podmínky. Co se přehlednosti týče, za mě je to velká výhoda. Všechno vidíš hezky pohromadě, od splátek až po úroky.
Naposledy oživil Anonymous v pon 24. bře 2025 19:46:28

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC