Ahoj,
Ahoj,
jdu sem tez pozadat o radu - potom co mi nabourali auto (0% zavineni z moji strany) resim s pojistovnou Uniqua kolik mi za auto zaplati.
Auto je na odpis a jak potvrdil i technik pojistovny, nema cenu ho opravovat.
Pojistovna odhadla nejakou cenu, ktera je podle me prilis nizka a podobne vybavene auto za ty penize proste koupit nejde.
Zaroven mi z tech penez vyplatili jen cast, s tim ze zbytek penez jsou neposkozene dily ktere si mam nejak prodat.
Nicmene ten vrak je za cenu kterou urcili neprodejny + povazuji za nenormalni abych do prodeje soucastek musel vrazet dalsi cas a penize.
Proti oboum vecem jsem se napsal emailem odvolani, pojistovna mi potvrdila ze jim to doslo a ze to resi, ale ze na to maji tri mesice a ze se nekdy ozvou.
Nicmene v soucastne dobe mam pocit ze jim je uplne jedno co si myslim, pisu, nebo telefonuju a ze na me proste dlabou...
Muzete mi prosim doporucit nejaky dalsi postup, ktery by mohl tento proces urychlit, popripade presvedcit pojistovnu ze jejich odhad byl prilis nizky?
Je smysluplne zadat po pojistovne uhrazeni vydaju ktere mi vznikaji tim, ze jim to trva tak dlouho vyresit (treba uskladneni vraku a pod.)?
Jelikoz jde o spor v ramci doplatku cca dvaceti tisic korun, predpokladam ze je nesmysl to resit pres pravnika...
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v úte 09. črc 2019 18:02:24
|