Skrýt reklamu

Výdělek na burze, trading, forex

Hledáte rychlou půjčku před výplatou? Vyzkoušejte Uspory.cz.

Peníze ne a ne přijít k vám na učet? Jednoduché řešení půjčka do výplaty od 500 Kč u vás za 5 minut.

Půjčky online přehledně na CoolPůjčky.cz

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Ahojte všichni odpůrci poj
PříspěvekNapsal: pon 08. úno 2021 22:52:20 

Ahojte všichni odpůrci poj

Ahojte všichni odpůrci poj.Slávia.Taky mám velmi negativní zkušenosti s touto pojišťovnou a upřímně je nenávidím a proklínám.Slávia mi navýšila o 4 stovky roční platbu a vůbec se neobtěžovala o písemné vyrozumění a zdůvodnění a taky mi přestali posílat pololetní složenky,takže jsem si to musel hlídat a chodit platit na Arisk,která různé pojišťovny zastupuje.Dne 10.10.2011 jsem napsal této poj. žádost o ukončení smlouvy,která měla datum splatnosti 12.11.2011.Protože mnou nebyl doržen minimální termín výpovědi,která je 6 týdnů,bedlivě jsem sledoval poštovní schránku,kdy mi ze zákona odpoví,jestli mi vyhověli,nebo ne.Ale protože jsem až do 9.11.2011 žádný dopis nedostal,usoudil jsem,že mé žádosti pro nedodržení termínu nebylo vyhověno a v dobré víře jsem jim hned toho dne,tedy tři dny před posledním dnem,kdy musím zaplatit,šekem zaplatil pololetní platbu 1700 kč. a kontrolní kupon uschoval.Takže jsem měl jak zelenou kartu,tak i doklad o včasném zaplacení.Jaké bylo mé překvapení,když jsem nedávno obdržel dopis od České kanceláře pojistitelů,že jsem půl roku neplatič a že dlužím do Garančního fondu za toho půl roku kolem 25 000kč.První část je 8230 kč.za první dva měsíce.Cifra je správně napsaná,dělá to 130 kč.denně,protože mám osobní auto v kategorii N1.Jenže v tomto dopise stálo,že mám náklaďák do 12 tun.Přitom N1 je kategorie do 3.5 tun.Toto by se dalo pochopit,že se stala u nich chyba při opisu z TP,ale alarmující je chování poj.Slávie.Volal jsem nejdříve na ČKP a tam mi bylo sděleno,že pokud mám vše v pořádku,mám se domluvit ze Slávií,aby zrušenou smlouvu reaktivovali a oni stornují moji pokutu,nebo vlastně povinnost zaplatit příspěvek do Gar. fondu.Jenže Slávie nechce o nějaké reaktivaci ani slyšet.Prý mi dopis poslali 25.10.2011 a nemají povinnost posílat písemnosti doporučeně.Psal jsem jim pak ještě podruhé,jak k tomuto stavu přišlo a že jsem jim řádně zaplatil,tak proč mi nevrátili do 30 dnů alespoň mnou řádně zaplatěnou platbu,že bych podle toho alespoň pochopil,že není něco v pořádku a něco s tím začal dělat už tehdy a nemusel jsem platit poplatky za půl roku,ale jen třeba za těch 30 dnů.Na to mi odpověděli,že jednali podle zákona a podmínek smlouvy a poslali mi ofocenou kopii vyjádření,které mi údajně odeslali 25.10.2011.Ale znění tohoto vyjádření mě ujišťuje,že mi toto vyjádření vůbec neposlali,ať už úmyslně,nebo proto,že v tom mají bordel a levá ruka neví,co dělá pravá.V dopise bylo totiž psáno - V praze 25.10.2011.......smlouva byla na vaši žádost ukončena dne 11.11.2011....Jak můžou psát v říjnu2011,že něco už bylo ukončeno v listopadu toho samého roku??A to mě ujišťuje,že tento dopis byl psán až po mé výpovědi a já si myslím,že až teď,když jsem jim o tomto vzniklém problému napsal. A dnes,téměř po sedmi měsících mi přišel opět bez vyjádření šek na 1700 za onu pololetní platbu z loňského podzimku,který mi teď rychle poslali i kyž jsem o něj nežádal.Samozřejmě,že peníze nepřijmu,protože se stále cítím nevinen a považuji se za řádného platiče.Napsal jsem dopis na ČKP a popsal,jak se událost stala a požádal o prominutí příspěvku.A teď čekám na odpověď,ale už moc nedoufám ve vstřícnost.Abych to shrnul- i když mám doklad o zaplacení i zelenou kartu,není mi to nic platné a jsem neplatič.Jestli jednali všichni podle zákona,tak kde je chyba??Asi někde v mezerách našeho nádherného zákona a hlavně v neochotě Slávie přiznat své pochybení a reaktivovat mou řádně zaplacenou pojistku.Nebo se mstí,že jsem si dovolil chtít od nich odejít.Vždyť by je ta reaktivace mé smlouvy nic nestála a ještě by získali můj poplatek za další půlrok.A mě to bude stát pětadvacet tisíc.Samozřejmě zvažuji žalobu,ale bylo mi řečeno,že jedině opravdu výborný právník si troufne na finanční instituce,protože ty mají skvělé právníky a neštítí se žádné podlosti.A tak nechci přijít o pětadvacet tisíc a ještě platit právníka i soudy a právníka protistrany,což by se mohlo vyšplhat i na 100 000 kč.Ale kdyby někdo věděl,co mi poradit,nebo něco podobného úspěšně řešil,budu rád zaradu,či informaci.Taky bych se klidně přidal k hromadné žalobě na Slávii,protože se někdo v diskusi o tom už zmiňoval.Pokud někdo dokáže poradit,ale vážně,ne mi napsat-nemáš se pojišťovat u takové pojišťovny a ještě si ze mě dělat legraci,tak tady je můj meil a rada,nikdy Slávii....

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pon 08. úno 2021 22:52:20

Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC