Já blbec, já jim už podruhé znovu naletěl
Já blbec, já jim už podruhé znovu naletěl. Nachytal jsem se na (pojištění denní dávky při pobytu v nemocnici = Když budu ležet v nemocnici uhradí za mne ten 100Kč poplatek) Pojištění stojí 400 Kč ročně. Hurá. Vyplnil jsem na pobočce dotazník, který mně šokoval svou podrobností---(rok narození matky, otce atd. Připadal jsem si, že neuzavírám pojištění, ale nastupuju do tajný služby. No nic Blablabla pojistka vám bude platit až za 3 měsíce od uzavření---Ale prý se nemám obávat, že když se mi něco přihodí dříve, tak ten poplatek v nemocnici určitě za mne uhradí taky- Super. Zaplatil jsem 400 a pápá. No nic. Celé ty 3 měsíce jsem přežil v pohodě,pravidelně jsem se vyhýbal babičce s kosou a těšil se, že už jsem pojištěny. A najednou to přišlo-------co????? No dopis od Generali- co se tam psalo???????? Z DŮVODU zvýšeného zdravotního rizika vám byla stanovena přirážka ve výši 150 % uhraďte atd. Ps“ jen pro pořádek- je mi 36 jsem dárce ,nemocný nejsem ani jsem nebyl 10 let, k doktorce chodím jen na prevenci, pracovní neschopnost za 15 let=0. Takže podle Generali jsem asi na pokraji smrti a pojištěný za 400 Kč budou asi jen kosmonauti – (který když něco ve vesmíru podělají, tak v nemocnici pak už ležet určitě nebudou). Vlítnul jsem na pobočku a po tornádu jsem smlouvu zrušil. Důvod proč jsem rizikovej????? To neznala. Paní mi řekla že to bude asi mou prací (kterou jsem podrobně uvedl do dotazníku při sjednávání pojištěni), pracuji v chemickém průmyslu. Dobrá jsem rizikovej-beru-ale proč až za 3 měsíce od sjednání pojištění????????? To mohla říci hned a já šel o dům dál. Co ale ty 400 Kč????? Píšou tady, že je vrátí-----------no doufejme----- ale nevím, nevím, brní mně levej lalůček ucha a to nevěstí nic dobrého. Tak si lidi dejte na ně pozor. Generali UŽ NIKDY VÍCE.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v sob 19. zář 2020 19:54:57
|