Nechci jakkoliv kritizovat konkurenci (pracuji v oboru)
Nechci jakkoliv kritizovat konkurenci (pracuji v oboru), je dobře, že je na našem trhu spousta pojišťoven, ale v poslední době jsem velice znechucen tím, jaké částky lidé platí za některá pojištění. V posledních měsících zuří neskutečné boje v povinných ručeních a z vlastních zkušeností, skutečně nechápu, jak některé pojišťovny můžou dvacetiletým, nevyježděným mladíkům s dvoulitrovými sporťáky dávat povinné ručení za 2 tisíce ročně. Při vší úctě tohle není rentabilní a neříkám to jen jako člověk, kterému "utekl klient". Nedivte se, že když svůj majetek či "osud" svůj a jiných svěříte do rukou společnosti, kde zaplatíte nejméně, tak nedostanete modré z nebe. Každá pojišťovna musí být alespoň trochu v zisku a pak se není čemu divit, že chtějí plnit co nejméně (ani nemluvím o "chudácích" likvidátorech, kteří mají omezené "rozpočty" a navíc musí splňovat tabulky).
Přeji pěkný den, jsem rád, že zde čtu názory klientů, kteří z pojišťony S odchází, znám totiž povětšinou jen názory klientů, kteří do S přichází a ty mě moc často nepotěší
Kód
Obsah tagu [code] je viditelný pouze pro přihlášené uživatele.