Nevím
Nevím,ale naše pojišťovny okrádají klienty kde mohou a špičkový zaměstnanci mají proto takové neúměrné platy.PříkladyJá jsem si koupil v roce 1996 novou Audi A6 cena 1.250 000,-Kč, u Kooperativy jsem platil hav.poj. 95.000,-Kč ročně.To mi dali ještě slevy za vypískované označení na skle a uzamknutí řadící páky.Toto pojištění mi nechtěli snížit ani po 3 letech ačkoliv jsem neměl nikdy žádné plnění škody. Proto jsem ukončil s touto pojišťovnou všechny smlouvy jak na nemovitosti tak na další auta včetně zák. pojišť. Pikantní na tom bylo,že u jedné pojistky jsem ze zlosti přestal platit a pojišťovna si počkala až to mohla po mě vymáhat a dala mě k soudu a ještě jsem musel zaplatit soudní poplatky. Toto nařídil řed. pobočky v Ostravě p. Kroftík.Tak vážení pozor na pojišťovnu Kooperativa,tato zlodějská pojišťovna na mě vydělala 500.000,-Kč na všech pojistkách bez jakého koliv plnění. Jejich menežeř i si staví ze svých nízkých platů vily kupují drahé auta. Toto má na svědomí stát ČR a její parlament,schválenými zákony.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v pát 02. říj 2020 0:02:37
|