Také mám s pojišťovnou Generalli špatnou zkušenost
Také mám s pojišťovnou Generalli špatnou zkušenost, naštěstí se ale projevila dříve, než jsem vůbec mohla uzavřít pojištění. Chtěla jsem si pojistit nemovitost. Už u přepážky - informace pro zákazníky - jsem měla příležitost se podivit nad fungováním této velké firmy, jejíž název mi vždy zněl velmi solidně. Paní u přepážky totiž o pojištění nemovitosti vůbec nic nevěděla, že prý to dělá její kolegyně, se kterou se teď nemůžu setkat. Napsala si mé jméno a místo bytu, že mi zavolají, a odešla jsem. Během čtvrt hodiny mi volala paní pojišťováková a vyměnily jsme si informace a že mi pošle jejich nabídku e-mailem. To na mě udělalo dojem, nicméně další 3(!) týdny o nich nebylo ani vidu ani slechu. Našla jsem si tedy pojištění na internetu, které bylo dobře popsané a mohla jsem si nastavit jeho parametry sama, a nemovitost si pojistila u jiné pojišťovny (HVP) během 24hodin. Když mi pak přišel e-mail od paní z Generály, oddychla jsem si, že jsem nečekala na ně - jejich poplatek byl pětkrát vyšší! Teď tu o nich čtu a všechno do sebe pěkně zapadá. Mají tam asi pěkný bordel. Ještě že jsem se nenechala nachytat.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v úte 29. pro 2020 12:35:53
|