Zdravím Vás
Zdravím Vás. Mám obdobné zkušenosti, jako níže podepsaný Roman. Na peníze čekám již třetí měsíc a nic. Od pojišťovny slyším stále jen vydržte, s vyplácením máme potíže, máme toho moc. Před měsícem jsem slyšela, že je to již uzvařeno a že tam u nich mám dokonce přeplatek,který mi vrátí, jak jen to půjde. Proč bych si tam asi tak každý měsíc volala, že? V každé případě se Slávií už nikdy nic!!!!!!
Podotýkám, že uato jsem u nich měla pojištěné asi měsíc a půl a pak sjem ho prodala, a tudíž jsem jim smlouvu vypověděla. Hned při prvním telefonátu se mě paní ptala,zda sjem to psolala doporučeně. No přeci nejsem tak blbá, po chvíli hledání dopis našla a řekla,že to dá do pořádku a že to dá kolegyni aby to dořešila. Podotýkám, že prvně e vykrucovalal, že tam dopis nemají. Až když jsme jí přečtla údaje z podacího lístku, najednou bylo jasno, a dopis se našel. Při posdledním rozhovoru jsem se dozvěděla, již výše popsané a sice to, že tam u nich mám dokonce přeplatek, a že penízky pošlou co nejdříve na účet. No tak je to další měsíc a penízky nikde!! jak dlouho budu ještě čekat, netuším. nevíte náhodou někdo, jak dlouhou dobu mají na vyplacení? Díky a všem nespokojeným a čekajícícm zákazníkům přeji brzské vyřízení.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v pát 11. zář 2020 22:08:05
|