Hypotéka
Hypotéka
S přítelkyní by jsme chtěli koupit dům, oba pracujeme ve stejné fabrice, máme smlouvu na dobu neurčitou. Přítelkyně i já si budeme zakládat životní pojistku cca 1200 každý měsičně a penziní fond z fabriky, cca 300kč každý + nám bude podnik přispívat 600kč + stát nějaké drobné, prý se při tomto uzavření může něco zaškrtnout, že můžu za 15 let vybrat cca 20 000kč??. Hypotéka cca 2 000 000kč, zaplatíme z toho přítelkyni a moji půjčku- cca 250 000kč, jestli to jde, zbytek by jsme chtěli na dům, popřípadně by jsme si vzali 2 500 000 kč, dle nabídek. dokud jsme mladí, příjem cca 32-35 000kč měsíčně na 20 let. Ale mám z toho pořád obavy. Jedna známá povídala o nějaké životní pojistce, která nám prý bude ručit a vyplatí nám tu hypotéku, př. něco se stane ( úmrtí ) tak ta životní pojistka která bude na 1 000 000kč mi ji pokryje? to samé když přijdeme o práci a nebo když onemocníme. Byl bych rád kdyby mi někdo poradil, v úterý se jdem sejít s bankovní poradkyní, která nám to všechno bude vybavovat, tak aby jsme nekoupili zajíce v pytli. a ještě jak funguje ta fixace. předem velmi děkuji
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v čtv 15. srp 2019 21:58:33
|