Vůz: C70 coupé T5 176kW(B5234T3), dark grey
Vůz C70 coupé T5 176kW(B5234T3), dark grey
ono se nám spíš nelíbí to, že se požadavek uvést nejmladšího řidiče do smlouvy nikde moc nezmiňuje - v reklamě vůbec, při sjednávání pojištění téměř vůbec, resp. po dotazu jestli je to nutné, se dočkáš velice vyhýbavé odpovědi. A pokud na tom trváš, aby se nejmladší řidič do pojistné smlouvy zapsal, dochází k výraznému navýšení pojistky - což je nevýhodné a zavání to klamáním spotřebitele/zákazníka.
PS ano nechal jsem si od nich vypočítat pojistné - na mně vycházelo relativně slušně, ale ve chvíli když jsem si tam nechal započítat mladšího bráchu z toho vylezla taková pálka, že se mi to nevyplatí.
Navíc si představ tuto situaci. Pojedeš na večírek s tím, že nebudeš pít. Trošku se to tam rozjede, takže se napiješ, auto ti přece může odvézt specializovaná služba. Takže si je objednáš a ze zákona schválnosti mu to na náledí uklouzne a opře to někomu o auto. Budeš mít smůlu, řidič bude mladší než ty, tvoje pojišťovna (Direct) bude pro porušení podmínek po tobě vymáhat škodu způsobenou na druhém vozidle. Ty tuto škodu + škodu na tvém vozidle budeš uplatňovat na firmě co ti poslala řidiče - ti jsou sice pojištěni, jenže netušíš jak. Oni jsou pojištění pouze na škodu na PŘEVÁŽENÉM vozidle + jeho posádky. Takže ti uhradí škodu na tvém vozidle, ale škodu na druhém zaplatíš ty. Ano, můžeš se s nima soudit - nejsem právník, ale obávám se, že to projedeš (tvůj problém, že máš takto "výhodnou pojistku", řidič o tom nemohl vědět).
Nechci tu nějak pomlouvat Direct pojišťovnu - pro někoho může být výhodná, pro mne ne - je tam moc ALE ...
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v ned 17. bře 2019 1:47:44
|