Jsem u nich pojisten
Jsem u nich pojisten. Oproti CSOB mi ekvivalentni pojistka povinneho ruceni a havarijniho all riska u Directu usetri cca 50% rocniho pojistneho. Auto si detailne nafotili ve smluvnim servise - jedina STK v Litomericich, kde jsem stravil cca hodinu prohlidkou, pak dale hodinu trvalo sepsani - nakonec to nestihl a jestli mu to prijedu podepsat nekdy jindy. Jelikoz ale nestiham jejich oteviracku, tak jsem se tam stavil jednou v sobotu a po hodine odbijeni jsem se na to vykaslal. Takze to maji nepojistene. Navic mi, neuznali bonusy v plne vysi. Mel jsem delsi dobu povinne a dodatecne sjednane havarijni. Bonusy tudiz cinily 5 a 10%. Kalkulaci tak nastavili a ted mi dodatecne poslali zvyseni pojistneho po uprave rozhodne doby pro bonusy. Kdyz jsem tam volal, aby mi to vysvetlili, tak nikdo nebyl kompetentni odpovedi a ze pry zavolaji druhy den. Uz je tyden pryc a nevolali. Takze pocity mam vselijake. Je ale fakt, ze mam klid v dusi, ze mam papir o pojistce. Pri skodni udalosti bych se mozna divil. Kdo vi.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v stř 06. úno 2019 11:25:28
|