Dobrý den
Dobrý den. Mám u pojišťovny Slávie povinné ručení na auto již necelí rok. Vyřízení ručení a veškeré papírování proběhlo bez sebemenšího problému, tak jakmile jsem koupil motorku ani jsem moc neřešil kde pojistím. S motorkou už však začaly být problémy. Pominuli nedostatek Online pojištění v absenci Kawasaki v kolonce výrobce motocyklů , byl největší problém právě v komunikaci. Pojištění se mi podařilo sjednat po telefonu s milou a notně ochotnou operátorkou, nicméně to byla také poslední dobrá zkušenost. Po dvou dnech mě dorazila poštou složka se smlouvami a samozřejmě složenkou. Tak jsem samozřejmě podepsal, zaplatil a čekal. Po měsíci čekání mi však spět nedorazila potvrzená smlouva na zpět, ale pouze upomínka na zaplacení první splátky. Se zděšením jsem okamžitě volal na pojišťovnu a začal řešit vzniklí problém. Ten se však podařilo vyřešit až po dalších 3 měsících plných emailů, telefonů a dopisů. Pochopil jsem, že po mě chtěly dolžení pladby na jejich účet, pochopil bych, že jim bude chvilku trvat administrace, ale že celé řešení bude trvat 3 měsíce a mezi tím dvakrát ztratí doložení platby a ještě mě mezi tím bombardují dalšími upomínkami včetně výhružek ukončením smlouvy a exekucí. Abych to zkrátil 7.3.2011 jsem motorku pojistil a dnem 8.9.2011 jsem dostal do rukou potvrzenou pojistnou smlouvu. Přijde vám to komické? Mě docela ano, vzhledem k tomu, že motorku koncem měsíce prodávám a pojištění tak zanikne. Už se těším na tu papírovou válku, kvůli ukončení smlouvy. Ps Překvapivě jsem si novou motorku pojistil u ČPP a s autem to bude za nedlouho taky tak.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v čtv 10. zář 2020 15:17:45
|