Skrýt reklamu

Výdělek na burze, trading, forex

Hledáte rychlou půjčku před výplatou? Vyzkoušejte Uspory.cz.

Peníze ne a ne přijít k vám na učet? Jednoduché řešení půjčka do výplaty od 500 Kč u vás za 5 minut.

Půjčky online přehledně na CoolPůjčky.cz

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Dorazilo včera psaní
PříspěvekNapsal: pát 26. dub 2019 7:53:09 

Dorazilo včera psaní

Dorazilo včera psaní. Česká kancelář pojistitelů píše výzvu, že už dva měsíce nemám pojištěný auto a že chtějí prozačátek 2060 kaček-nazváno zákonný příspěvek nepojištěných. Celý problém tkví v tom, že od 1.3.2011 jsem se přepojistil k Triglav pojišťovně. Obdržel jsem smlouvu, zelenou kartu, zaplatil dávno před termínem splatnosti a jezdil. Klídek. Až do včerejška. Nemá smysl vyprávět pohádku O kohoutkovi a slepičce, znáte ji všichni. Takže celý odpoledne v hajzlu, tep 150 jak jsem se vytočil, tisíc telefonů, vytahování smluv, karet, platebních dokladů, odkontrolovávání všeho (abych nebyl za debila). Vyplňování tabulky na portálu "bezpojisteni.cz", skenování všech dokumentů. Vše v pořádku. Takže ve zkratce-opět a znova jsem dělal mocným zadarmo debila a půl dne dohledával jejich bordel. A teď rozuzlení. Když Vám po asi 10 telefonátech na klientskou linku pojišťovny Triglav už konečně někdo zvedne náhodou telefon, unavená paní vám vysvětlí, že neví jak, ale prostě ano, pojištěn jsem, zaplatil jsem, ale oni zapomněli dát ČKP jaksi vědět. Máme skoro konec května a milá společnost Triglav pojišťovna už zaregistrovala, že jsem se u ní 1.března pojistil a že by měli dát jaksi toto na vědomí ČKP. Jináč z jejich "ctěného klienta" bude nectěný dlužník nedodržující zákony této země. Rád bych sdělil nejvyššímu představiteli Triglavu, panu ing.Petru Banému, jaké-že to kapele dělá kapelníka, nicméně jakýkoli kontakt na něho je důsledně utajen a ve finále jsem opravdu rád, že jsem se se štěstím dovolal alespoň na klientskou linku. Pokud by někdo takový kontakt měl, prosím sdělte, opravdu rád bych s ním pohovořil. Psát mu dopis je asi nesmysl, dle mého. Totiž tam, kde se ztrácejí smlouvy, kde asi končí dopisy .......??

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pát 26. dub 2019 7:53:09

Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC