Dobry den,
Dobry den,
zatim mam velmi spatne zkusenosti s touto pojistovnou.13.11.2008 jsem mel nehodu, pri ktere jsem nebyl vinikem.Formulare jsem na pojistovnu odevzdal 24.11. a dodne jeste nemam penize!!!
Celou zalezitost vyrizuje pan Michal Zeman z brnenske pobocky.Takze za nejakych 21 dni mi pojistovna nebyla schopna vyplatit castku!!!Pry je auto v aukci, pak nejake papirovani.Navic mi rekl, ze 5.12 odesial doporuceny dopis majiteli auta k uvedeni cisla uctu a notarsky overeneho podpisu.Zatim jsem nedostal nic.Volam kazdy den a stale se nic nedeje.Na to, ze jine pojistovny plni pojistne udalosti v rozmezi 7-10 dnu, tato pojistovna rozhodne nespecha.Navic mi uvedl, ze 17.12. je posledni den, kd mohou dat prikaz bance, dalsi platby az po Novem roce.Nahradni auto mi zaplati jen po dobu 14 dni.A to se jedna o totalni skodu.Vyrizuji to 3 tydny, ale narok na nahradni vozidlo mam jen na 2 tydny.Opravdu skvela pojistovna.Zitra tam jdu osobne a budu tam tak dlouho dokud mi nezaplati.Majitel vozidla ma prukaz ZTP a potrebuje jezdit k doktorum, tohle je ovsem nyni nemozne.
Chci pred touto pojistovnou varovat!!!
Lituju vsechny, kterym se stala nehoda, nebyli viniky a vinik je pojisteny u teto pojistovny.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v pát 26. dub 2019 7:54:12
|