Skrýt reklamu

Výdělek na burze, trading, forex

Hledáte rychlou půjčku před výplatou? Vyzkoušejte Uspory.cz.

Peníze ne a ne přijít k vám na učet? Jednoduché řešení půjčka do výplaty od 500 Kč u vás za 5 minut.

Půjčky online přehledně na CoolPůjčky.cz

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pojistná událost
PříspěvekNapsal: pát 19. srp 2011 19:04:49 

pojistná událost

Dnes se mi stala jedna nemilá věc. Sice v práci parkuju na uzavřeném parkovišti, ale někdo mi docela hezky odřel dveře. Vzhledem k tomu, že místa jsou daná, vím kdo to udělal. Bohužel jsem si toho nevšimla hned, ale až doma. Nikde jinde jsem nebyla a navíc je v odřenině vidět barva auta toho "zmetka", kterej to udělal. Určitě víte, jak to dokáže naštvat, když se o auto staráte a pak přijde taková která neumí parkovat a navíc za vámi ani nedojde, že se něco stalo... . Samozřejmě si tu osobu zítra podám, ale zajímalo by mě (nikdy se mi nic takového nestalo) jestli jste toto někdo řešil? Pokud mi to nebude chtít zaplatit tak co pak? Přece jen poškodil cizí věc tak snad se to musí dát nějak vyřešit, ať už podobrým nebo pozlým... Díky moc za každý příspěvek

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Odpovědět na témaOhlásit tento příspěvek
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: pojistná událost
PříspěvekNapsal: pát 19. srp 2011 19:05:14 

Pokud to nebude chtít zaplatit, tak bych to dal policii. Víš kdo je viník, a pokud ti to nezaplatí viník, nebo ho neurčí, měla by to zamáznout pojišťovna. Alespoň myslím.

Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: pojistná událost
PříspěvekNapsal: pát 19. srp 2011 19:06:09 

Bohužel to není tak jednoduché. Máš dvě možnosti. Jestli jsi si opravdu jistá kdo to byl, tak zajít zatím dotyčným a říct mu, že jsi ho viděla, jak ti odřel vozidlo a nějakým způsobem se s ním domluvit, že oprava tě vyjde tolik a tolik. Buď na to přistoupí nebo ne. A nebo je druhá možnost, věc oznámit na policii, ale pokud ho nikdo neviděl, že ti dveře odřel a dotyčnej si bude stát za svým, že on to v žádnem případě neudělal, tak si tím nepomůžeš, pač pokud on se sám nepřizná, tak policie věc odloží, jelikož je pachatel neznámý. Pokud se přizná, tak si to po dotyčným pak budeš muset řešit občansko-právní cestou a ty jsou sakra dlouhý . takže mnohdy je lepší se nesoudit a pokud to máš havarijně pojištěný a vztahuje se ti na to i pojištění proti vandalismu, tak to oznam na policii, že ti někdo poškrábal lak a pak ti to pojišťovna zaplatí, pokud policie nezjistí pachatele. Pokud zjistí, si budeš škodu vymáhat po pachateli sama v rámci soudů. Toť asi vše. Každopádně drzost některých řidičů je mnohdy až k pláči. takže ti to nezávidím

Odpovědět s citací  

Všechny časy jsou v UTC