Ahoj jmenuji se Martin a jsem pojištěný u Triglavu
Ahoj jmenuji se Martin a jsem pojištěný u Triglavu. Vůbec Ti nedoporučuji pojistit se u Triglavu jsou to normálně ŠMEJDI a ještě něco více nechci být sprostý.
Měl jsem pojistnou událost která se měla čerpat z mojí hav.poj.Vše proběhlo hladce až na ten konec kdy jsem zasílal na pojišťovnu fakturu ze servisu na 43 650 kč a došlo mě k proplacení 1933 kč.Když jsem se chtěl informovat proč tomu tak je,se arogantně ohradili a položili mi dvakrát telefon.Ale pozor dovolat se tam na tan jejich ancábl je prakticky nemožné musíte si udělat tak dva dny než Vám to někdo zvedne.Vždycky mě řekli počkejte si na vyjádření v dopise a poližili telefon.Na dopis stále marně čekám.Just ten samý problém měl můj kamarád se kterým jsem se bavil o této pojišťovně a prý budou ještě dělat problémy z vypovězením smlouvy.Takže já jsem celou věc předal právníkovi a ten se teď musí s tím něco udělat.Podle mě je ta Slávie just to samé jak Triglav,já se samozřejmě po sporu s nimi okamžitě rozloučím je to prostě riziko mít s nimi nějakou pojistku.Peníze chtějí ale když k něčemu přijde tak NEPLNÍ- čau Martin
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v čtv 25. dub 2019 1:55:04
|