Aha, já jsem hrdý na to, že jsem Čech! To by bylo, aby někdo vymyslel zákon, který Čech elegantně neobejde! Ono by to asi opravdu klaplo. Ráno dát RZ do depozitu, z magistrátu valit do pojišťovny ukončit smlouvu, od tam frrr do jiné pojišťovny udělat novou smlouvu a palba zpět na magistrát. Pracovnici předložit pojistné potvrzení nové smlouvy (oni ani netuší, u jaké jsem to měl ještě před pár hodinami pojištěné). Když se budou divit, proč chci čísla vyzvednout, tak se smutně zatvářím, že manželka chce jet odpoledne do Teska nakupovat tak musím vyzvednout auto. Ještě mě politují. V poledne už se zase povezu svým fárem na dobrý obídek s výhodnějším pojistným. To fakt nemá chybu! Ty 3-4 hoďky může počkat auto bez čísel dokonce na parkovišti u magistrátu. ... no nevím nevím, nechat auto na ulici bez čísla....v tom okamžiku je to považované jako vrak a město ho může nechat odtahnout...to bych neriskoval...jinak trik to je dobrý...ale...nač tak složitě.....ráno se blbě vyspím, chci jinou pojišťovnu, tak jdu do té stávající....ten den vypovím smlouvu a jdu jinam....od okamžiku sepsání smlouvy....je auto pojištěno.....zbytek peněz mě původní vrátí...žádnej problem...

|
|