všichni jsou stejní
všichni jsou stejní
Všechny poradenské firmy jsou na jedno brdo předělat stávající pojištění, vnutit investiční životní pojištění, založit podílové fondy, zajistit vyřízení hypotéky, vyčíslit údajné zhodnocení nového řešení. Akorát, že vyčíslují negarantovatelné hodnoty. A seberou peníze na drobné radosti. Já jsem nakonec jejich "pomoc" odřekla a využila spolužáka, co se tím zabýval, od Partners odešel k AWD a pak i odtud a stal se makléřem, protože nechtěl lidi mystifikovat a manipulovat. Udělal nám srovnání pojišťoven, jeho návrhy byly diametrálně levnější, než od těch slavných poradců. Zakomponoval tam totiž slevy, které nikdo obvykle nedává, aby měli vyšší provize. Všechno vysvětlil tak, že jsem to pochopila i já. Hypotéku sehnal za stejných podmínek jakou nabízeli AWD, ale vyběhal nám naprosto všechnu administrativu na katastru, finančáku, na pojišťovně a v bance. S manželem jsme přišli jen podepsat smlouvu. Životní pojistku, kterou nám vnucovali v AWD, nám zařídil jinak, máme pojištěný úvěr a oba úrazovku na 2 miliony a ušetřili jsme 1500 měsíčně. Banka vyžadovala vinkulaci pojistky domu. Hrozila katastrofa, dům je v záplavové oblasti, prý to snad ani nepůjde pojistit, v AWD nám kalkulovali asi 8000 ročně a sama jsem se ptala v AXE a tam 6800. A Lojza nám to zařídil za 3800 ročně! I vinkulaci šel za mě vyběhat. Takže jsem z AWD a velkých poradenských firem vyléčená.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v úte 30. črc 2013 14:53:52
|