lama energy diskuze
lama energy diskuze lanov.net/upozorneni-na-podvodne-aktivity-firmy-lama-energy Vážení návštěvníci diskuze, … v tomto roce Lama energy nabízí plyn až o 24% levnější plyn než RWE, až o 5% levnější elektřinu než ČEZ, obecně vzato tedy Lama energy nabízí ceny výrazně nižší oproti cenám dominantních společností.
pracuji pro společnost LAMA Energy, a.s. a pokud se obchodní zástupci nabízející naše služby nechovali slušně, je nám to líto a je to důvod s dotyčným ukončit spolupráci. Nejedná se o naše zaměstnance, ale příslušníky externích …
Lama Energy a.s.
Přemýšlíte, že přejdete ke společnosti Lama Energy, ale chcete si přečíst nějaké recenze na tuto společnost? Není nic jednoduššího než zadat do vyhledávače Lama Energy a.s. diskuze a přečíst si názory ostatních lidí. A pokud máte …
Jaká bude cena plynu od Lama Investments a.s.? … Tak už jsou to 4 měsíce, co jsem zakládala tuto diskusi, má někdo něco nového, my bychom na ně měli od prvního najet, takže za nás stále nevím, jestli je mám chválit či jim nadávat Dobrý večer Jendo,prosím o radu . Po návštěvě zástupců LAMA energy a.s. jsem podepsal s nimi rámcovou smlouvu na plyn a elektřinu dne 25,7,12 a poskytnul jim původní smlouvu a plnou moc na výpověď od mého stávajícícho … 4 Zkušenosti - LAMA Investments | Ceny Energie Gudrichova 763, 747 41 Hradec nad Moravicí - adresa Základní údaje o adrese Gudrichova 763, 747 41 Hradec nad Moravicí Název adresy: Gudrichova 763, 747 41 Hradec nad Moravicí Ulice Gudrichova Obec Hradec nad Moravicí Část obce Hradec nad Moravicí Firem 10 Živností 1 Osoby OR 1 Okres: Opava Kraj: Moravskoslezský Gudrichova 763, 747 41 Hradec nad Moravicí
Umístění Gudrichova 763, 747 41 Hradec nad Moravicí na mapě, firmy na dané adrese. Gudrichova 763, Hradec nad Moravicí, Hradec nad Moravicí, 747 41 Hradec nad Moravicí Sídlo firem: LAMA CZECH a.s., IČ:25831739 LAMA energy a.s., IČ:28262026 TERITORIUM S - Centrum, a.s. "v likvidaci", IČ:25824805 Sorus a.s., IČ:28263201 LAMA POWER a.s., IČ:28262034 Celkem 10 firem. Zobrazit všechny firmy.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v úte 22. kvě 2012 15:15:15
|